Siirry sisältöön

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 4.6.2021 / 18.6.2021 mennessä!

Näyttelyn koiramäärää ei ole rajoitettu. Mikäli näyttely jouduttaisiin perumaan koronan takia, pidätämme ilmoittautumismaksujen palautuksista 5€/koira käsittelykuluna.

Ilmoittautumiset 4.6. mennessä
1. koira 35€
saman omistajan 2. jne. koira 30€
pennut ja veteraanit 25€
yli 10 v. veteraanit vet-luokkaan ilm. 0€
Junior Handler 10€
Ilmoittautumiset 5.-18.6. välisenä aikana vain netti-ilmoittautuminen
Kaikki luokat 40€
Junior Handler 10€

Tili Oulun Seudun Terrieriyhdistys FI39 8900 8710 3024 04, viite 15082. IBAN FI39 8900 8710 3024 04, SWIFT OKOYFIHH.

Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut sähköpostitse liminkashows@gmail.com

Ilmoittautuminen on tehtävä kirjallisesti. Pelkkä näyttelymaksun suoritus ei ole ilmoittautuminen! Netti-ilmoittautuminen maksetaan verkkopankilla tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä ohjelman antamien ohjeiden mukaan. Älä maksa maksua näyttelyn tilille etukäteen. Lue ohjeet huolellisesti ennen kuin ilmoitat, kiitos! Onnistuneesta online-ilmoittautumisesta tulee aina vahvistus sähköpostiisi. Mikäli et saa vahvistusta noin tunnin sisällä, ota yhteyttä liminkashows@gmail.com sähköpostiosoitteeseen. Vain vahvistusviestin saaneet netti-ilmoittautumiset voidaan hyväksyä näyttelyyn. Tarkista aina ilmoittautumisesta koirasi tiedot ja kilpailuluokka.

Huom! Alennuksen (saman omistajan 2. jne koira) saaminen edellyttää sitä, että ilmoittautumiskaavakkeet ja kopio maksukuitista lähetetään ehdottomasti samassa kirjekuoressa.

Rokotusmääräykset: Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan. Huom! 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn. Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.

Antidoping –valvonta: Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidoping –säännöt ovat astuneet voimaan 1.1.2007. Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita. Ajankohtaisinta tietoa osoitteessa Kennelliitto / Antidoping

Tunnistusmerkintä: Tunnistusmerkintä on pakollinen Kennelliiton virallisissa näyttelyissä, kokeissa ja kilpailuissa. Tunnistusmerkinnöistä hyväksytään takautuvasti 1.1.2009 alkaen kaikki ISO 11784 standardin mukaiset mikrosirut, joissa ei ole maakoodia käytössä. Sitä ennen rekisteröidyille koirille on hyväksytty ainoastaan Datamars ja Lifechip (ent. Indexel) -merkkiset mikrosirut Suomessa tunnistusmerkityille koirille. 1.1.2010 alkaen rekisteröidyille koirille hyväksytään ainoastaan maakoodittomat tunnistusmerkintämikrosirut (koskee Suomessa tunnistusmerkittyjä koiria).